Kontakta Sjöbloms VVS när ni Behöver en ny…

Pelletsanläggning – Vedanläggning

Vi säljer och installerar hela värmebaronens sortiment. Med andra ord vi skräddarsyr din nya vedanläggning.

  • Vi utför montering av vedanläggning. Inget är omöjligt när det gäller montering av pelletsanläggning för oss.
  • Vår erfarenhet när det gäller att installerar din nya vedanläggning bådar för väl utförda arbeten Stig-Göran VD har 12-års erfarenhet med montering av vedanläggning samt pelletsanläggning.

Vi utför all service inom VVS lokalt i Umeå samt alla andra förekommande rör- och servicearbeten. Vi är även specialiserade när det gäller att installera hela värmebaronens sortiment. Behöver ni montera eller köpa en pelletsanläggning, kontakta oss!

Vedanläggning, Pelletsanläggning, Umeå, Vännäs, Vindeln, Västerbotten

Den nya Lambdastyrda Vedolux-serien med miljövärden i världsklass. Verkningsgraden är hela 93%. Lättskött vedpanna för halvmetersved.
Vedolux 37 är tillsammans med Vedolux 30 naturliga komplement till våra beprövade självdragspannor.

Vedolux 30/37 har sugande fläkt. Det gör att skorstenskraven inte är så höga. Bra om du t ex har en låg skorsten. Fläkten stannar automatiskt när elden brunnit ut. Vedolux 37 är, liksom alla andra vedpannor från Värmebaronen, konstruerad för att göra vedeldningen så enkel och och okomplicerad som möjligt. Vedolux 37 är mycket enkel att hålla ren och sotfri.

Ibland kan det kännas bekvämt att låta en pelletsbrännare sköta värmen. Med Vedolux 37 är det enkelt att montera t ex pelletsbrännare VIking Bio.

Alla arbeten utförs med kvalitet och garanti, vi är lyhörda för ditt behov och vi hittar alltid den bästa lösningen för varje kund. Vårt arbetsområde är Umeå, Vännäs, Vindeln, Västerbotten.